Kontorsstädning
– en ren affär.

Eftersom din arbetsplats också är vår är vi oerhört noga med personal. Först hur vi söker och utbildar dem, sedan hur de trivs och levererar. Vi har lika envist som medvetet valt att endast arbeta med fast anställd personal. Det betyder att vi inte säljer våra avtal vidare till underentreprenörer, som vi inte kan kontrollera. Du kan därför vara säker på att dina städande arbetskamrater är kunniga lokalvårdare som månar om din arbetsplats lika väl som sin.


Din arbetsplats är också vår.

Därför är vi oerhört noga med personal. Först och främst hur och vem vi söker. Sedan hur vi utbildar och hur vi trivs och levererar. Lika envist som medvetet har vi endast fast anställd personal. Det betyder att vi inte säljer våra avtal vidare till underentreprenörer, som vi inte kan kontrollera. Du kan vara säker på att dina städande arbetskamrater är kunniga yrkesstädare som månar om din arbetsplats lika väl som sin.

Ett samvete kan inte städas rent.

Detta borde vi inte behöva skriva. Men i vår bransch behöver vi ibland påpeka att vi betalar avtalsenliga löner, att vi följer fackliga avtal och redovisar och betalar moms. Vi är anslutna till Almega, vi har dokumenterat bra samarbete med Fastighetsanställda, Byggnads, Kommunal samt Hotell & Restaurang.

Alla våra anställda är registrerade för ID06, ett system med obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser.

Tycker du om rena affärer är vi en bra partner.

ADA | ADRESS: BOX 2528, 403 17 GÖTEBORG | TELEFON: 031-13 18 83 | E-POST: info@ada.se