Startsida / Golvvård

Golvvård

Visst är det fantastiskt att känna sig stolt över sina lokaler?

När golvet är skinande rent trivs både kunder och personal. Vi sköter om golvet oavsett om du har ett mindre kontor eller en större industrilokal. Vi har en enorm yrkesstolthet för våra golv och vet precis hur vi gör för att få dom att se ut som nya! 

Därför golvar vi konkurrensen

Vi kan golv – vi har både utrustningen och kompetensen både för att underhålla men även ge en rejäl uppfräschning av ordentligt slita ytor.  Läs mer under plusboxarna om hur vi jobbar med olika typer av golv.
Betong- och stengolv

Vi använder twistermetoden för att göra rent natursten- och terrazogolv. Självklart utförs alltid jobben av utbildad personal med erfarnhet.

Våra proffs rengör golven innan vi påbörjar behandlingen varpå de impregneras för att återge glans och göra det lättare att hålla rent.

Plastgolv

Trots att plastgolv är slitstarka golv krävs en bra daglig rengöring för att hålla dessa fräscha.

Vi polerar, renoverar och sköter om ditt golv. Det finns många olika typer av plastgolv och vi har utrustningen att ta oss an samtliga.

Linoleumgolv

Här kan vi verkligen få ditt golv att se ut som nytt igen.

Vi rengör och renoverar upp golvet med poler- och skurmaskin, torrslipar korsvis, varpå vi dammsuger samt fukttorkar för att få bort de sista dammresterna. Sedan lägger vi porfyllare och ytbehandlingsmedel

Trä- och laminatgolv

Vi håller dina golv rena och inoljade.

Vi hjälper dig att hitta en bra städfrekvens och lägger vid behov mer fokus på speciellt utsatta partier. Även lackade ytor har ett behov av underhåll. Med rätt underhåll ökar livslängden avsevärt på dina golv.

Fler tjänster

Lokalvård

Construction

Recycling

Fönsterputs

Vaktmästeri

Kontorsservice