Startsida / Kollektivavtal

Arbetsmiljö

 

Ada Service Partner är stolt över att ha etablerat kollektivavtal med ledande branschorganisationer och fackförbund, inklusive Almega, Unionen, Fastighetsanställdas förbund och Byggnads. Dessa avtal är en grundpelare i vårt åtagande att erbjuda en trygg och rättvis arbetsmiljö för vår personal. Genom dessa partnerskap säkerställer vi att alla våra medarbetare, särskilt de inom fältarbete, omfattas av de rättigheter och förmåner som kollektivavtalen förhandlar fram.

 

Schyssta villkor

Kollektivavtalen är mer än bara ett komplement till de lagar och förordningar som styr arbetsmarknaden; de fungerar också som en förlängning av våra interna policys och riktlinjer. Detta innebär att varje medarbetare hos Ada Service Partner garanteras avtalsenliga löner som reflekterar deras hårda arbete och engagemang. Utöver detta, tillhandahåller dessa avtal viktiga försäkringsskydd, vilket ger en extra trygghet för våra anställda och deras familjer.

Semesterersättning och pensionsavsättningar är ytterligare centrala komponenter i våra kollektivavtal. Detta säkerställer att vår personal inte bara har möjlighet till välförtjänt vila och återhämtning, utan också att de kan se fram emot en säker framtid efter sin arbetskarriär. Genom att följa dessa avtal visar Ada Service Partner ett tydligt engagemang för att stödja och värdesätta vår personal på alla nivåer.

Vårt samarbete med Almega, Unionen, Fastighetsanställdas förbund och Byggnads är ett bevis på vår dedikation till att främja en positiv och stödjande arbetsplatskultur. Vi tror fast på att framgångsrika verksamheter bygger på starka och rättvisa arbetsrelationer. Genom att aktivt arbeta tillsammans med dessa organisationer, strävar Ada Service Partner efter att kontinuerligt förbättra arbetsvillkoren och bidra till en mer hållbar arbetsmiljö för alla.